УКР РУС

Ребров зізнався, чи пропонували йому повернутись в Динамо, і назвав причину провалу команди Луческу на власному прикладі

20 вересня 2022 Читать на русском

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров поділився думками щодо негативних результатів Динамо у цьому сезоні.

"Чи дзвонив хтось з Динамо з пропозицією повернутися до клубу? Звичайно, ні. З такою пропозицією ніхто не звертався. Я спілкуюсь з президентом клубу Ігорем Михайловичем, Григорієм Михайловичем. Недавно вітав Григорія Михайловича з днем народження. Я вважаю, що вони дуже багато роблять для київського Динамо і вони мають право вирішувати, куди буде рухатись клуб. Та робота, яку провів Луческу, вона дуже позитивна. Він виховав дуже багато молодих футболістів.

Ребров назвав умову, за якої готовий очолити УАФ

Що відбувається зараз? Те ж саме, що відбувалось зі мною на третій рік. Два роки поспіль ми все вигравали, а на третій рік була якась яма і треба з неї виходити. Я бажаю і тренеру, і Динамо все це пережити і рухатись далі. Думаю, що третій рік буде важким для будь-якого тренера. Я це казав керівникам Динамо. Їм ухвалювати рішення, але, наскільки я бачу, вони повністю довіряють Мірчі. Подивимось, як буде далі", – поділився Ребров в інтерв'ю "Футбол 24 / 24 канал".

Нагадаємо, Ребров очолював Динамо з 2014 по 2017 роки. За цей час наставник завоював 2 чемпіонства України, 2 Кубка України та Суперкубок України.

"Хочеться лише матюкатися": Динамо розвалюється на очах, злий геній АЕКа, боягузливий вчинок після матчу – вже 6 із 7