УКР РУС

Ребров завітав на базу Динамо – тренер збірної України оцінив шанси Ярмоленка поїхати на Євро-2024light

19 квітня 19:12 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

Головний тренер збірної України Сергій Ребров побував на тренувальній базі київського Динамо, де розповів про деякі особливості підготовки до майбутнього чемпіонату Європи.

"Динамо зараз на піку форми? Не знаю про пік форми, але мені дуже подобається і гра Шахтаря, і гра Динамо, в якому стані перебувають гравці збірної. Це особливо важливо, вони показують свою готовність у матчах. У нас перед Євро-2024 є багато інформації, щоб якнайкраще підготуватися до старту на турнірі.

Україна офіційно отримала трансляторів Євро-2024

Я вважаю, що ми зробили важливу справу для всієї країни, але тепер потрібно не просто їхати на Євро-2024, а гідно представляти нашу державу. Дуже важливо і мені, і гравцям підготуватися, аби показати нашу силу. Повернення Ярмоленка після травми? Я задоволений, що він отримує достатньо ігрової практики після тривалої відсутності через травму. Будемо спостерігати не лише за Андрієм, а слідкувати за всіма футболістами, які виступають у нашому чемпіонаті, а після його завершення вже будемо дивитися на їхній стан.

Чи можна буде побачити нові обличчя у збірній України на Євро-2024? На це завжди можна сподіватися. Але, на жаль, у нас обмежена заявка з 23 гравців, хоча ми розраховували, що буде 26-ть. Це ще більша відповідальність на гравцях, адже лише 23 місця у збірній, і вони мають максимально підготуватися, аби показати свої найкращі якості.

На товариських матчах можуть бути заграні новачки? Я же сказав, що новачки можуть бути завжди. Хто міг подумати, що Бражко буде в нашій збірній у двох матчах плей-офф…" – цитує Реброва офіційний сайт Динамо.

Ребров зможе взяти більше футболістів – УЄФА планує розширити заявку на Євро-2024