УКР РУС

Ребров став прикладом для Кулача – форвард задоволений переходом у Динамо після "в'язниці" Шахтаря

29 липня 2021 Читать на русском

Нападник Динамо Владислав Кулач не соромиться переходу в Київ після багатьох років на контракті Шахтаря.

"Хто з вихованців Шахтаря переходив останнім в Динамо? Напевно, Караваєв, а з форвардів – Ребров. Це індивідуальний вибір кожної людини, думаю, Сергій тоді все зробив правильно. Це великий футболіст, який пограв на хорошому рівні, був лідером збірної України. Тож з його боку це був правильний крок.

Кулач дав перший коментар у статусі гравця Динамо – доленосна розмова з Луческу, тягар перегляду і вибір номера

У мене був довгостроковий контракт з Шахтарем, і я щороку їздив в оренду в різні клуби. Було важко домовитися, адже все залежало не тільки від мене. Півтора роки тому моя угода закінчилася, і я перейшов до Ворскли на повноцінний контракт. Зараз ситуація повторилася – і я повноцінний гравець Динамо. Маю сказати, коли ти господар ситуації, легше дихається. Звичайно, мені хотілося б допомагати Динамо якомога довше, і я буду намагатися все для цього робити", – запевнив Кулач в коментарі офіційному сайту киян.

Додамо, що форвард перебував на контракті Шахтаря 10 років (2010 – 2020), однак за першу команду "гірників" так і не провів жодного матчу.

"Вибач, що зіпсували тобі 2,5 роки кар'єри": фанати Селтіка засмучені продажем Шведа – для українця настає ключовий етап