УКР РУС

Ребров прокоментував сенсаційну перемогу Ференцвароша над московським ЦСКА

24 жовтня 2019 Читать на русском

Головний тренер Ференцвароша Сергій Ребров поділився думкою щодо результату гостьового матчу 3 туру Ліги Європи проти ЦСКА,

"У футболі головне – результат. Я не думаю, що гравцям потрібна була додаткова мотивація, вони всі були мотивовані. Що стосується невиразних виступів у чемпіонаті, то це зовсім інший турнір, ми цілеспрямовано готувалися до матчу з ЦСКА у Лізі Європи. Сьогодні чудово виглядала вся команда.

Ліга Європи: Яремчук дублем врятував Гент від поразки Вольфсбургу, Григорчук зганьбився проти АЗ

Чи знаю я, коли Ференцварош востаннє вигравав на груповій стадії ЛЄ? Якщо ми 15 років тому туди потрапляли, то, звичайно, знаю. Але я команду готував до цієї перемоги. Я вірив в цю перемогу, як і всі мої помічники.

Я знаю силу ЦСКА в атаці, ми намагалися наситити центр і запобігти ударам. У другому таймі ЦСКА теж підсів, грали в неділю, грали на синтетиці всі 90 хвилин, переліт. Їхній пресинг знизився, і ми взяли м'яч під контроль. Тому ми і перевершили їх за ударами в другому таймі", – цитує Реброва Championat.

Нагадаємо, команда українського фахівця посідає третю сходинку групи Н з 4 очками. У ЦСКА повний провал – три поразки в трьох матчах.

Ліга Європи: Ференцварош Реброва з трьома українцями принизив ЦСКА в Росії, Фейєнорд поступився Янг Бойз