УКР РУС

Реал, Жирона та Валенсія привітали своїх українців зі здобуттям путівки на Євро-2024

27 березня 11:16 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

Іспанські гранди щиро радіють успіхам своїх легіонерів, трансферна ціна яких після участі у чемпіонаті Європи може суттєво підскочити.

Збірна України у фіналі плей-офф відбору на Євро-2024 здолала Ісландію, здобувши право поїхати у Німеччину на континентальну першість. Поступаючись після першого тайму, "синьо-жовті" зуміли внести корективи у гру й оформити камбек завдяки голам Віктора Циганкова і Михайла Мудрика.

Президент Ісландії привітав Україну з виходом на Євро-2024 – раніше скандинави долучились до купівлі снарядів для ЗСУ

У цьому матчі зіграли всі українські представники Ла Ліги: Андрій Лунін вийшов у старті і провів весь поєдинок, Романа Яремчука на 72-й хвилині замінив Артем Довбик, а один з героїв зустрічі – Віктор Циганков – покинув поле за 2 хвилини до завершення основного часу з голом у своєму доробку.

Після гри Реал, Жирона та Валенсія у соцмережах привітали своїх українських легіонерів з непростою перемогою і виходом на чемпіонат Європи.

Нагадаємо, на Євро-2024, яке триватиме з 14 червня по 14 липня 2024 року, Україна виступатиме у групі Е, де змагатиметься зі збірними Бельгії, Румуні та Словаччини.

"Коли попросили не бомбити НПЗ": Ребров – у Голлівуд, рівень Блохіна, Шуфрич стібе росіян – наш контрнаступ на Євро-2024