УКР РУС

Реал здійснить останню спробу підписати Мбаппе – мадридці поставили жорстокий ультиматум зірці ПСЖ та мають план "Б"light

6 грудня 2023 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Керівництво Реала все ще не облишає надії залучити до своєї команди нападника ПСЖ та збірної Франції Кіліана Мбаппе.

Майбутнє одного з найталановитіших футболістів сучасності досі не вирішено. Чинна угода Кіліана Мбаппе з ПСЖ закінчується влітку 2024 року. Продовжувати її він не захотів і вже в січні наступного календарного року зможе відкрито розпочати перемовини з будь-яким клубом.

ПСЖ знайшов аргументи, щоб переконати Мбаппе підписати новий контракт

Реал вже кілька разів намагався підписати Кіліана Мбаппе, втім, всі спроби провалилися. Президент мадридців, попри невдачі, досі вважає, що француз це вагомий внесок в майбутнє його команди, тому зробить ще одну спробу залучити 24-річного гравця.

Згідно з інформацією AS, керівництво Реала 1 січня надішле Мбаппе свою пропозицію. На роздуми мадридці дадуть французу лише 15 днів. Якщо нападник затягне з відповіддю, "вершкові" остаточно закриють цей файл і більше не будуть повертатися до теми Мбаппе.

Іншим варіантом для посилення атаки Реала є Ерлінг Холанд. Висока клаусула норвежця чинить перешкоди, але мадридці вважають, що зможуть вмовити форварда Манчестер Сіті. Тим паче, що Холанд в Мадриді може возз'єднатися зі своїм другом Джудом Беллінгемом, з яким виступали разом за Борусію. Обидва гравці досі підтримують тісні стосунки.

Мбаппе між ПСЖ та Реалом – гроші чи мрія?