УКР РУС

Реал запланував масову чистку складу на 100 мільйонів євро

8 листопада 2021 Читать на русском

Керівництво мадридців хоче оптимізувати клубний бюджет. Будуть прощатися з колишніми зірками та скидати баласт.

Нинішній сезон стане останнім на Сантьго Бернабеу для кількох зіркових футболістів, стверджує іспанське видання AS.

"Я йому не батько": Анчелотті оцінив перспективи опальних Азара і Бейла в Реалі

За інформацією джерела, Реал планує попрощатися з шістьма виконавцями. Зокрема, з Гаретом Бейлом, Іско та Марсело. У всіх трьох завершуються контракти, які не будуть продовжені. Це допоможе Реалу зекономити близько 30 мільйонів євро на їхній зарплаті.

Найбільшою проблемою залишається Еден Азар, який заробляє 15 млн, але так і не вийшов на рівень гравця, за якого Мадрид заплатив Челсі понад 100 мільйонів. Королівський клуб буде готовий продати бельгійця. так само як Хесуса Вальєхо та Луку Йовіча.

Вболівай, переживай справжні емоції під час Ліги чемпіонів разом з друзями та улюбленою Żubrówka! Żubrówka – відкрий легенду! Для тих, хто хоче справжнього! Дізнатись більше про Żubrówka тут.

Очікується що сумарно від усіх операцій зможе виручити близько 100 млн євро. Це повинно допомогти Реалу не лише підписати Кіліана Мбаппе на правах вільного агента, а ще й спробувати купити Ерлінга Холанда у Борусії Д.

Нагадаємо, Реал очолює групу Ліги чемпіонів, у якій грає Шахтар. Мадридці набрали 9 пунктів у 4-х турах, а в Ла Лізі ідуть другими, маючи гру в запасі.

"Мов скалка в дупі": кому довірився Кріш і хто розлютив Гвардіолу – 5 наймогутніших агентських імперій