УКР РУС

Реал визначився з долею Луніна на наступний сезон – мадридці не повертатимуть легенду й обрали несподівану ціль

22 березня 16:16 Читать на русском
Автор: Ольга Любушкіна

Керівництво Реала визначилося з пріоритетним варіантом для підсилення воротарського сектору. Голкіпер Лас-Пальмас Альваро Вальєс може стати конкурентом Андрія Луніна.

Нова важка травма Тібо Куртуа знову підняла проблему голкіперів у складі мадридців. Кепа влітку повернеться до Челсі, оскільки остаточно програв конкуренцію українцю Андрію Луніну.

Реал спробує поцупити одного з ключових гравців Ліверпуля – у нього залишився рік за контрактом

Як повідомляє Defensa central, була ймовірність, що Реал поверне в команду Кейлора Наваса, у якого спливає контракт з ПСЖ влітку. Костариканець провів у Мадриді п'ять сезонів та тричі вигравав з "вершковими" Лігу чемпіонів. Утім, ця інформація не відповідає дійсності. Реал вразили виступи Андрія Луніна і керівництво вважає, що зараз настав час довіряти саме українцю.

"На наступний рік ми будемо довіряти Луніну і Куртуа, більше нічого не думаємо", – цитує видання неназваного представника клубу.

Все ж воротарське питання бентежить керівництво Реала, оскільки майбутнє Андрія Луніна досі не визначено. Чинна угода українця закінчується влітку 2025 року, а перемовини щодо нового контракту тільки стартували. "Вершкові" хочуть підготуватися не тільки до ймовірного відходу українця, а й подбати про майбутнє команди.

Мадридці, за інформацією realmadridexclusivo, звернули свою увагу на голкіпера Лас-Пальмаса Альваро Вальєса. Іспанець вразив своєю грою у поточному сезоні і є одним із відкриттів Ла Ліги. Якщо 26-річний голкіпер не продовжить угоду зі своїм клубом, то його трансфер коштуватиме приблизно 5 мільйонів євро. Така ціна дуже задовольняє керівництво Реал.

Варто нагадати, що "вершкові" також стежать за прогресом 18-річного вихованця Франа Гонсалеса, який вже продемонстрував гарні результати у складі Хувеналь А. Тренерський штаб мадридців вже кілька разів залучав гравця до тренувань з першою командою.

"Я тренувався як божевільний": трансферний провал Реала із Боснії – від рекордної ціни до запису музичного альбому