УКР РУС

Реал Сосьєдад пробився у чвертьфінал Кубка Іспанії, впевнено здолавши Атлетіко – чергове фіаско команди Сімеоне

20 січня 2022 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У кубковому матчі "матрацники" несподівано поступились "біло-голубим". Звіт про поєдинок читайте на "Футбол 24".

Кубок Іспанії, 1/8 фіналу

Реал Сосьєдад – Атлетіко – 2:0

Голи: Янузай, 33, Сьорлот, 46

Атлетіко пережив пекло біля стадіону Реал Сосьєдада – вікна на автобусі розбили, довелося втручатися поліції

Для Атлетіко Кубок Іспанії був чи не єдиною можливістю завоювати бодай один трофей в сезоні. Захистити титул чемпіона навряд чи вдасться (занадто далеко "матрацники" відпустили Реал), а у Суперкубку підопічні Сімеоне вилетіли ще на стадії півфіналів. Є ще Ліга чемпіонів, але досягти успіху там буде вкрай складно.

Уболівальники Реал Сосьєдада намагались максимально допомогти своїй команді і влаштували супернику пекельну зустріч. Такий настрій зарядив гравців королівського клубу і Елустондо вже на початку мав хороший момент, аби відкрити рахунок, однак головою спрямував м'яч повз ліву стійку. За мить вже Янузай змарнував шанс, пробивши після відскоку в лічених сантиметрах від каркасу воріт. Карраско у відповідь огризнувся пострілом у поперечину! Незадового до перерви господарям таки вдалось пробити Облака – Янузай відгукнувся на навіс і головою вивів Сосьєдад вперед. Коке згодом вимагав пенальті, опинившись на газоні у штрафному господарів, але арбітр проігнорував епізод.

Одразу після відпочинку Сьорлот подвоїв перевагу "біло-голубих" і становище мадридців стало вкарй невтішним. Беззуба гра Атлетіко у другому таймі не дозволила йому бодай скоротити рахунок (лише один удар у площину воріт). Як наслідок, закономірна перемога Реал Сосьєдада, який у турнірі йде далі.

Реал подарував Луніну перший трофей, величний камбек Коутінью, Ліга Пепа та страждання Миколенка – огляд вікенду