УКР РУС

Реал рекомендував Луніну не спілкуватись з пресою, – Циганик

12 березня 2019 Читать на русском

Ведучий програми Профутбол Ігор Циганик поділився своєю нещодавньою розмовою з українським голкіпером Реала Андрієм Луніним, який зараз виступає на правах оренди за Леганес.

"Хотів поговорити з Луніним в прямому ефірі, але він попросив сказати, що на даному етапі Реал не рекомендує йому спілкуватися з пресою, особливо щодо його перебування в Леганесі, щодо його майбутнього.

"Реал повинен подбати про цю майбутню перлину". Іспанські ЗМІ та вболівальники "бланкос" захоплюються грою Луніна

Але ми кількома словами перекинулися. У хлопця настрій хороший, особливо він задоволений після останнього матчу проти Атлетіко. У момент пенальті він розраховував, що буде сильний удар. Тому він намагався закрити кут воріт, а удар вийшов не дуже сильним. Андрій хотів зафіксувати м'яч, але він вилетів з рук і потрапив в ноги Саулю. Лунін був дуже розчарований цим епізодом.

Андрій задоволений ставленням до себе в команді, особливо з боку партнерів. Щодо тренера він говорив, що той ставиться до всіх абсолютно однаково, немає упередження.

Є сум в голосі, тому що немає постійної ігрової практики. Але він налаштований на серйозну роботу, чекає, яке рішення прийме Реал стосовно його перебування в Леганесі.

Сказав, що задоволений найближчим поверненням в Україну на матчі збірної. Він вже хоче побачити і футболістів збірної, і тренерський штаб. Андрію абсолютно комфортно працюється", – сказав Циганик в ефірі програми Циганик Livе.

Реал підписав найбажанішого тренера світу – питання Луніна, зарплата та умови Зідана, знаки історії