УКР РУС

Реал подбає про Луніна – відома доля інфікованих коронавірусом у збірній України

7 жовтня 2020 Читать на русском

Голкіпери Юрій Паньків та Андрій Лунін, які здали позитивні тести на COVID-19, залишаються у тренувальному таборі збірної України.

Товариські матчі
завершено
-

У команді вони, а також шеф-кухар збірної Любомир Тошич, перебувають на самоізоляції – не тренується з іншими, та й будь-які інші контакти з партнерами по збірній зведені до мінімуму, повідомляє Sport.ua.

Франція – Україна: Шовковський увійшов до офіційної заявки "синьо-жовтих" на товариський матч

За інформацією джерела, спочатку планувалося, що Паньків і Лунін екстрено покинуть табір збірної і повернуться в розпорядження своїх клубів. Але від цієї ідеї відмовилися з огляду на підвищену складність її реалізації. Тому було вирішено, що Юрій Паньків та Любомир Тошич будуть повертатися до Києва разом з іншими. Щоб мінімізувати можливість зараження для здорових, Паньківа і Тошича постараються максимально ізолювати в літаку.

Що стосується Луніна, то з Парижа він відправиться відразу в Мадрид. Повідомляється, що відповідальність за логістику візьме на себе клуб Андрія – Реал.

Нагадаємо, товариський матч Франція – Україна розпочнеться сьогодні, 7 жовтня, на легендарному Стад де Франс о 22:10 за Києвом. Цей поєдинок стане для "синьо-жовтих" підготовкою до зустрічей Ліги націй проти Німеччини та Іспанії, які відбудуться в Києві 10 та 13 жовтня відповідно.

Франція – Україна: анонс товариського матчу