УКР РУС

Реал оскаржить вилучення Беллінгема у скандальному матчі з Валенсією – відомо, що Джуд сказав арбітру

3 березня 10:08 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

Мадридський клуб боротиметься за свого лідера, який проявив надмірні емоції після незарахованого гола у ворота Валенсії (2:2) у матчі 27-го туру Ла Ліги.

Напередодні суботній вечір у Ла Лізі завершився грандіозним скандалом у матчі між Валенсією та Реалом. Вже у доданий час, за рахунку 2:2, мадридці отримали право на кутовий. У момент, коли Беллінгем переправляв м'яч у сітку після навісу зі стандарту, вириваючи таким чином перемогу для своєї команди, арбітр дав свисток про завершення матчу, не давши епізоду завершитись.

Анчелотті оцінив скандальне українське дербі Ла Ліги, в якому Лунін пропустив 2 голи: "Це щось безпрецедентне"

Це рішення викликало обурення у гравців "вершкових", а Джуд навіть побачив перед собою червону картку за перепалку з арбітром.

Справжню причину вилучення головний арбітр матчу – Хесус Хіль Мансано – вказав у своєму рапорті. "Після закінчення гри, все ще перебуваючи на полі, він (Беллінгем, – прим.) підбіг до мене агресивно налаштований з криками: "Це йо*аний гол", – цитує вирок Real Madrid Info.

За повідомленням журналіста Аранча Родрігеса, Реал не готовий миритись з таким рішенням і буде оскаржувати вилучення 20-річного англійця.

Нагадаємо, Реал після 27-ми турів продовжує лідирувати у турнірній таблиці Ла Ліги, набравши 66 очок.

Гол Яремчука допоміг Валенсії спинити Мадрид – Лунін знову рятував, суддя вкрав переможний гол Реала на останній секунді