УКР РУС

Реал оголосив про готовність взяти участь в судовому процесі проти Барселони – Лапорта заявляє про змову

12 березня 2023 Читать на русском

Реал висловив стурбованість через справу Барселони про корупцію. Лапорта закликає зберігати спокій.

Рада директорів мадридського Реала опубліквала заяву, в якій оголосила про свій намір виступити в процесі проти Барселони. Нагадаємо, що прокуратура Барселони подала позов на клуб та його колишніх президентів Жозепа Бартомеу та Сандро Роселя у справі про можливу корупцію при виплатах колишньому віце-президенту технічного суддівського комітету Хосе Марії Енрікесу Негрейрі.

Барселона зробила заяву щодо суддівського скандалу, який може коштувати місця в Прімері та ЛЧ

"Рада директорів футбольного клубу Реал Мадрид на засіданні дізналася про серйозні звинувачення, висунуті прокуратурою Барселони проти футбольного клубу Барселона, двох її президентів Хосепа Марії Бартомеу та Сандро Роселя, а також колишніх директорів Альберта Солера та Оскара Грау, на підставі потенційних злочинів, серед іншого, корупції у сфері спорту, в рамках відносин, встановлених згаданим клубом з колишнім віце-президентом технічного комітету арбітрів Хосе Марією Енрікесом Негрейрою.

Реал Мадрид висловлює глибоку стурбованість серйозністю фактів і підтверджує свою повну впевненість у діях правосуддя та погодився, що, захищаючи свої законні інтереси, він з'явиться в процесі, як тільки суддя відкриє його для всіх сторін", – йдеться в офіційній заяві Реала.

Жоан Лапорта написав у своїх соцмережах, що Барселона стала жертвою кампанії, яка залучає всіх, щоб завдати шкоди репутації клубу. Президент каталонців наголосив, що керівництво буде захищати Барселону і доведе її невинність.

Барселона ризикує вилетіти з Прімери? Каталонці могли працювати з суддями, в Мадриді кричать про "Кальчополі"