УКР РУС

"Реал не має права бути у фіналі ЛЧ": легенда МЮ заявив, що команда Анчелотті була гіршою за Сіті в обох матчах

5 травня 2022 Читать на русском

Петер Шмейхель – знаменитий екс-воротар Манчестер Юнайтед і чемпіон Європи-1992 у складі збірної Данії – заявив, що команді Карло Анчелотті пощастило вийти у фінал Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, Реал дивом перевів у екстра-тайм матч-відповідь 1/2 фіналу ЛЧ проти Манчестер Сіті. Родріго забив на 90-й і 90+1-й хвилинах, а в додатковий час Карім Бензема поставив крапку. У фіналі суперником підопічних Анчелотті стане Ліверпуль.

Реал Мадрид – Манчестер Сіті – 3:1 – відео голів та огляд матчу

"Реал не має права бути у фіналі ЛЧ. Вони були гіршими за Ман Сіті в обох поєдинках. Сіті повністю контролював гру, але стадіон став 12-м гравцем Реала. Після матчу в Англії я думав, що мадридці вийдуть у фінал, але вдома вони зіграли дуже погано. Лише проти Челсі вони дійсно виглядали добре. Інколи я не можу зрозуміти футбол до кінця.

Завжди кажуть, що у Лізі чемпіонів досвід відіграє важливу роль, але гравці Реала показали серце, бажання. Вони вже були в таких ситуаціях і раніше. Те, що вони багато разів вигравали Лігу чемпіонів, означає, що вони ніколи не бояться. Це було божевілля", – цитує Шмейхеля AS з посиланням на CBS Sport.

Зауважимо, що данець встиг пограти і за Ман Сіті у сезоні 2002/03 (31 матч), після чого завершив кар'єру.

Реал переміг Ман Сіті у битві за фінал ЛЧ – тріумф футболу Анчелотті, психологічне фіаско Пепа і топовий матч Зінченка