УКР РУС

Реал націлився на протеже Фонсеки – травми лідерів спонукають мадридців викласти велику суму

5 лютого 15:15 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Реал зацікавлений в послугах захисника Лілля Лені Йоро.

Мадридці переживають кадрову кризу через травми центральних захисників. Взимку керівництво Реала так і не посилило лінію оборони, але влітку є всі шанси на те, щоб залучити нового гравця.

"Лунін був абсолютно видатним": Ла Ліга оцінила гру голкіпера Реала у матчі з Атлетіко

Як повідомляє Marca, мадридці націлилися на Лені Йоро з Лілля. 18-річний центральний захисник вразив керівництво Реала своїми навичками та можливістю грати не тільки в центрі оборони, а й праворуч на фланзі.

До того ж Йоро відповідає новій стратегії "вершкових", яка полягає в тому, щоб залучати молодих перспективних гравців задля майбутнього команди. Єдина перешкода з Йоро полягає в його ціні. Лілль вважає, що їхній лідер коштує як мінімум 60 мільйонів євро. Реал вважає таку суму занадто високою.

Лені Йоро – вихованець Лілля. Саме екс-наставник Шахтаря Пауло Фонсека залучив 18-річного захисника до першої команди. Наставник "догів" високо цінить француза і виступав проти його трансферу взимку, коли свою зацікавленість висловив ПСЖ.

Лені Йоро зіграв за Лілль 42 матчі у всіх турнірах. В його активі три голи та одна результативна передача. Чинна угода захисник з французьким клубом діє до 2025 року.

Атлетіко врятував нічию з Реалом – "вершкові" не змогли відірватись від Жирони, Лунін з топовою грою закріпився у старті