УКР РУС

Реал може постраждати через звільнення Тухеля – заплановане підсилення опинилося під загрозою

24 грудня 2020 Читать на русском

Рішення звільнити Томаса Тухеля неабияк схвилювало мадридський Реал, який ризикує втратити головну трансферну ціль на наступне літо.

Як відомо, керівництво ПСЖ вирішило звільнити Томаса Тухеля з посади головного тренера. Дане рішення було прийняте після перемоги 4:0 над Страсбуром. Основним кандидатом на вакантну посаду став Маурісіо Почеттіно, який більше року перебуває без роботи.

Почеттіно в ПСЖ – відомі термін потенційного контракту та імена асистентів ймовірного наступника Тухеля

Новина про звільнення Тухеля може серйозно засмутити Реал. Мадридський клуб планував підписати Кіліана Мбаппе влітку 2021 року – як відомо, взаємини французького форварда з німецьким тренером були далекими від ідеальних. Реал прагнув скористатися цим і переманити Мбаппе, контракт якого розрахований до літа 2022-го.

Тепер плани "вершкових" можуть піти шкереберть. Парижани начебто вже пообіцяли Почеттіно, що втримають Кіліана в клубі. Реал розраховував значно здешевити трансфер чемпіона світу, скориставшись наближенням дати завершення контракту, але тепер ситуація може докорінно змінитися. Якщо Мбаппе підпише нову угоду з ПСЖ, то мадридці можуть забути про 22-річного форварда, зазначає AS.

ПСЖ був суперклубом задовго до ери шейхів – фанати саботують Неймара і Мбаппе та назвали легендою скромного ремісника