УКР РУС

Реал готує сенсаційне рішення для Луніна в клубі – іспанські ЗМІ трублять про зміну планівbomb

1 березня 13:46 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

Воротарська позиція в Реалі може зазнати неочікуваних змін. "Вершкові" готують нового заступника для Тібо Куртуа.

Лунін не залишиться в ролі другого воротаря Реала та покине команду у 2025 році, коли завершиться його контракт, інформує Realmadridexclusivo.

Лунін може отримати розкішну зарплату у найбагатшому клубі світу – Реал пропонує удвічі менше

Повідомляють, що з українцем вже домовились про його відхід. Кепа також не залишиться в команді та повернеться до Челсі, якому і належить.

Іспанські журналісти зазначають, що Лунін продемонстрував свою якість під час поточного сезону, вигравши роль беззаперечного №1 в іменитого конкурента. Як наслідок, Мадрид висловив твердий намір продовжити контракт, але Андрій має інші плани.

Воротар збірної України хоче продовжувати грати і насолоджуватися такою значною кількістю хвилин, як є зараз, коли він посунув Кепу на лаву запасних. Однак Мадрид усвідомлює, що не може запропонувати цього Луніну, коли Тібо Куртуа повернеться на поле.

Натомість Реал знайшов воротаря, який стане другим номером після бельгійця. Це 26-річний Альваро Вальєс з Лас-Пальмаса. Цікаво, що іспанець може прийти на місце українця безкоштовно у 2025 році, а клуб заздалегідь працює над цим трансфером.

Нагадаємо, Андрій Лунін виступає за Реал з 2018 року. Загалом українець відіграв 36 матчів за "вершкових" у всіх турнірах. У 13 іграх йому вдалося зберегти свої ворота сухими.

Лунін поставив Кепі мат, а Перес вимагає переговорів: іспанські ЗМІ – про воротарське диво в Реалі