УКР РУС

Реал екстрено змінив плани щодо Луніна – клуб готовий втратити мільйони заради українця

21 березня 10:00 Читать на русском
Автор: Юрій Яковлев

Травма Тібо Куртуа змусила Реал переглянути свої плани щодо голкіпера збірної України Андрія Луніна.

Нещодавно Тібо Куртуа, який готувався до повернення на поле після важкої травми коліна вже у чвертьфіналі ЛЧ проти Ман Сіті, отримав нове ушкодження. У сезоні 2023/24 бельгійський голкіпер вже не допоможе команді.

Анчелотті зателефонував Луніну після травми Куртуа – наставник Реала дав важливу пораду голкіперу збірної України

Це кардинально змінило плани Реала щодо Андрія Луніна, контракт якого чинний до літа 2025 року. Раніше мадридський клуб розглядав можливість продажу українця за 15 мільйонів євро у літнє вікно, якщо Лунін не погодиться продовжити угоду. Тепер же Реал готовий навіть втратити Андрія вільним агентом через рік, але зберегти його на сезон 2024/25. Про це повідомляє OK Diario.

Втім, це крайній і небажаний варіант. За інформацією джерела, пріоритетом Реала є продовження контракту з Луніним. Якщо до травми Куртуа "вершкові" планували просто запропонувати українцю нову угоду майже на тих же умовах, то тепер готові значно підвищити Андрію зарплату. Водночас у Мадриді усвідомлюють, що фінальне рішення – за Луніним, який своєю грою привернув увагу кількох іменитих клубів.

Нагадаємо, Лунін перебрався у Реал зі Зорі влітку 2018 року. За мадридський клуб український воротар зіграв 40 матчів (з них 23 – у сезоні 2023/24), пропустив 38 голів.

Лунін у Реалі: який матч привів українця в Мадрид, підтримка від суперзірок та злість на Анчелотті