УКР РУС

Реал – Ман Сіті: лідер оборони Мадрида дражнить Холанда статусом "не найстрашнішого опонента"

8 квітня 15:31 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Захисник Реала Антоніо Рюдігер з нетерпінням чекає на нову дуель проти Ерлінга Холанда у чвертьфіналі ЛЧ.

"Минулого року нам вдалося стримати Холанда у першому матчі (1:1). Ми всі виконали дуже хорошу роботу, утримуючи Ерлінга на відстані, він нечасто перетинався з м'ячем. Анчелотті не перепрошував за те, що у другій грі (0:4) залишив мене в запасі. У нього була своя ідея, і я повинен її поважати, навіть якщо вона мені не подобалася. Ідея цього сезону та сама – контролювати небезпечних гравців Сіті.

Реал – Манчестер Сіті: "проблема Луніна" змушує Гвардіолу вагатися перед матчем ЛЧ

Чи є Холанд найважчим опонентом у моїй кар'єрі? Він точно серед найнебезпечніших, але якщо обирати одного, то це Кун Агуеро. Зараз думаємо про Холанда. Його складно контролювати, але він живе завдяки передачам партнерів. Ви не можете контролювати всіх гравців на кшталт Де Брюйне. Потрібно зберігати концентрацію, щоб все було простіше. Для мене протистояння з Холандом особисте – захисник проти суперфорварда", – цитує Рюдігера AS.

Нагадаємо, матч Реал – Манчестер Сіті відбудеться вже завтра, 9 квітня. Стартовий свисток на Сантьяго Бернабеу пролунає о 22:00 за київським часом. Матч-відповідь у Манчестері запланований на 17 квітня.

Мессі та Роналду вже пішли з цієї пісочниці: бомбардири Ліги чемпіонів – хто замість найкращих?