УКР РУС

Реал – Челсі: Анчелотті назвав найкращого гравця матчу і "підколов" Лемпарда

13 квітня 2023 Читать на русском

Головний тренер мадридців Карло Анчелотті підсумував впевнену перемогу над Челсі (2:0) у першому чвертьфінальному поєдинку Ліги чемпіонів.

"Ми дещо постраждали на початку, але нашою метою було вийти вперед, і це те, що ми зробили. Нам доведеться потерпіти, тому що у Челсі дуже хороша команда, з дуже хорошими гравцями. Маємо витримати ще 90 хвилин. Задоволені результатом і грою.

"Я не думаю, що Реал розірвав нас": Лемпард вірить у домашній камбек Челсі після 0:2

Ви можете подумати, що ми могли б більше пресингувати проти десяти гравців, але коли було одинадцять проти одинадцяти, ми багато боролися. В кінці, я думаю, нам не вистачило енергії та чіткості. Ми повинні бути задоволені, але попереду ще один матч. Повинні повторити сьогоднішню гру на Стемфорд Брідж, тому що знаємо, що Челсі зробить все можливе наступного тижня.

Я завжди шукаю найкраще для команди. Бувають ігри, де ми можемо створювати моменти з трьома нападниками, і я думаю, що Кроос дуже допомагає як плеймейкер, який широко роздає м'яч і тримає його під контролем. Ви можете більше страждати в обороні, але якщо є колективна відданість справі, ви не страждаєте. Це спрацювало добре.

Вальверде був найкращим гравцем на полі. Він подарував стільки енергії та дуже добре знав своє місце на полі. Він дуже добре впорався із захисними діями разом з Кроосом і блискуче відбирав м'яч після перших 10 хвилин, коли ми внесли невеликі корективи", – цитує Анчелотті сайт Реала.

"У мене хороші спогади про Лемпарда, він був неймовірним гравцем. Я також маю високі очікування, що він буде фантастичним менеджером – але не обов’язково у вівторок (у матчі-відповіді 18 квітня – прим.)", – заявив тренер в етері BT Sport.

Реал впевнено переграв Челсі у першому чвертьфіналі ЛЧ – Мудрик не вийшов, Лемпард провалився із замінами