УКР РУС

Вольфсбург перед матчем з Десною розписав нічию із Байєром, РБ Лейпциг впевнено здолав Майнц

20 вересня 2020 Читать на русском

У рамках 1-го туру Бундесліги Байєр розійшовся миром із Вольфсбургом, Майнц на виїзді поступився РБ Лейцигу. Рахунок та звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2020/21, 1-й тур

РБ Лейпциг – Майнц – 3:1

Голи: Форсберг, 17 (пен), Поульсен, 21, Айдара, 51 – Матета, 48

Вольфсбург – Байєр – 0:0

РБ Лейпциг на Ред Булл Арені приймав Майнц. Ще у першому таймі "бики" забезпечили собі комфортну перевагу у рахунку. На 17-й хвилині Форсберг реалізував пенальті, який привіз Баррейро, а трохи згодом, на 21-й, Поульсен головою замкнув навіс Ольмо у штрафний майданчик.

По перерві гості змогли відквитати один гол. Це Матета отримав діагональ від Квайсона, вийшов віч-на-віч із голкіпером та пробив повз нього. Однак, інтригу у матчі дуже швидко знищив Айдара. Він отримав передачу під удар, яку у падінні віддав Форсберг і завдав удару у дальній кут воріт. Зрештою, фінальний свисток зафіксував перемогу "биків" – 1:3.

Байєр завітав у гості до Вольфсбурга. На 34-й хвилині "вовки" могли відкривати рахунок, але удар Брукса головою, з меж карного майданчика, пролетів над поперечиною. Загалом, перша половина зустрічі була нудною і більше глядачі не побачили жодного небезпечного момента.

У другому таймі ситуація на полі не змінилась. На 56-й Мехмеді таки зумів забити, але зробив це з офсайду і гол не було зараховано. "Вовки" за увесь матч змогли завдати лише один удар у площину воріт, натомість Байєру це вдалось двічі. Жоден з них не створив голкіперам проблем.

Нагадаємо, що поєдинок між Десною та Вольфсбургом відбудеться 24 вересня у Німеччині. Третій раунд кваліфікації Ліги Європи буде складатися з одного матчу.

Борусія Д розгромила Борусію М у дербі, Хоффенхайм вирвав перемогу над Кельном завдяки хет-трику Крамаріча