УКР РУС

РБ Лейпциг – ПСЖ – 0:3 – відео голів та огляд матчу

19 серпня 2020 Читать на русском

РБ Лейпциг зустрічався з ПСЖ у півфіналі Ліги чемпіонів. Дивіться відео голів та огляд матчу РБ Лейпциг – ПСЖ на "Футбол 24".

Матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА РБ Лейпциг – ПСЖ розпочався о 22:00 за київським часом. Телетрансляція проходила на каналі "Футбол 1", текстову онлайн-трансляцію провів "Футбол 24".

ПСЖ став першим фіналістом Ліги чемпіонів, впевнено розгромивши РБ Лейпциг

ПСЖ прогнозовано розпочав матч активніше. Спершу Неймар влучив у стійку після виходу віч-на-віч з Петером Гулачі. Але вже на 13-й хвилині парижани забили. Ді Марія подав зі штрафного, а Маркіньйос переправив м'яч у ворота. За декілька хвилин Неймар вдруге влучив у ту саму штангу після шикарного обвідного удару зі штрафного, проте доля не усміхнулась бразильцю – повз ворота. Наприкінці першого тайму Ді Марія подвоїв рахунок, вразивши дальній кут воріт голкіпера Лейпцига.

На початку другого половини зустрічі у ворота німців влетів третій гол. Після командного пресингу підопічним Тухеля вдалось відзначитись – Ді Марія асистував, а Хуан Бернат забив. 3:0 – ПСЖ на класі обігрує німецьку команду та вперше в історії виходить у фінал найпрестижнішого турніру Європи.

Вже сьогодні, 19 серпня, другу путівку у фінал між собою розіграють Ліон та Баварія, початок о 22:00.