УКР РУС

РБ Лейпциг офіційно підписав фулбека збірної Німеччини – неймовірна статистика результативних дій

31 липня 2022 Читать на русском

"Ротен буллен" посилили лівий фланг одним із головних відкриттів попереднього сезону Бундесліги.

Офіційний сайт РБ Лейпциг повідомляє про підписання контракту з Давідом Раумом. Лівий захисник збірної Німеччини перейшов у табір "ротен буллен" з Хоффенхайма, отримавши 22-й номер. Контракт розраховано на 5 років. За інформацією журналіста Sky Sport Deutschland Філіпа Хінце, сума трансферу становить 26 мільйонів євро без урахування бонусів.

ПСЖ офіційно підписав зірку РБ Лейпциг, на яку полював понад два роки

"Дуже радий перейти в РБ Лейпциг. Клуб дуже намагався отримати мене, а спілкування з тренером Доменіко Тедеско, спортивним менеджментом та директором Олівером Мінцлаффом швидко переконало в тому, що перехід у Лейпциг – абсолютно правильний крок для мене.

Я переїду до міста, де дуже люблять футбол. Тут чудовий стадіон, а клуб хоче грати у привабливий футбол, який приносить успіх. Тепер я отримаю шанс зіграти у Лізі чемпіонів. У Лейпцигу я зможу розвиватись в ідеальній обстановці. З нетерпінням чекаю на знайомство з командою, щоб швидко влитися до складу і отримати можливість швидко вийти на поле", – заявив Раум на презентації.

"Давід Раум – ще одне поповнення нашої команди. Він атакувально орієнтований лівий захисник, який має високі стартову і дистанційну швидкості, грає з великою інтенсивністю та має величезний менталітет.

Давід надзвичайно розвинувся за останні два роки, ставши основним гравцем національної збірної у своєму першому сезоні в Бундеслізі. Окрім швидкості та здатності загрожувати чужим воротам, ми хочемо скористатися його навичками при підготовці атак. Він виконує дуже хороші передачі та може знову і знову пробиватися на останній рубіж завдяки своїй швидкості.

З Давідом ми хочемо створювати ще більше гольових моментів, частіше отримувати м'яч у штрафному та робити більше проривів по флангу. Він привнесе іншу динаміку та швидкість у гру. Це ще одна частина пазлу, яка зробить нас кращими й ускладнить оборону проти нас", – заявив технічний директор РБ Лейпциг Крістофер Вівель.

Відзначимо, під час дебютного сезону в Бундеслізі 24-річний захисник став найкращим асистентом чемпіонату Німеччини серед оборонців: до 13 гольових пасів додав 3 забиті м'ячі. За рік до того у клубі 2 дивізіону оформив 17 асистів та 1 гол. Крім цього, Раум встиг пограти на обох флангах (зокрема, у півзахисті), а в юності виходив грати навіть нападника.

Баварія виграла ювілейний Суперкубок Німеччини, перестрілявши РБ Лейпциг – дебютний гол Мане, Лєвандовскі вже забули