УКР РУС

Атлетік впевнено здолав Мальорку, Райо Вальєкано у доданий час врятував нічию з Леванте

11 вересня 2021 Читать на русском

У суботу в рамках 4-го туру чемпіонату Іспанії відбулось два матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Іспанія, Ла Ліга, 4-й тур

Леванте – Райо Вальєкано – 1:1

Голи: Рохер, 38 (п.) – Гвардіола, 90+3

Атлетік – Мальорка – 2:0

Голи: Вівіан, 68, Вільямс, 74

Новачок Барселони зазіхнув на місце Мессі на Камп Ноу

У першому матчі суботи Леванте приймав Райо Вальєкано. Абсолютно рівна гра у першому таймі ознаменувалась голом з пенальті незадовго до перерви. Захисник гостей зачепив м'яч рукою у власному штрафному і арбітр призначив одинадцятиметровий. Столе Дімітрієвскі дотягнувся до сфери після удару з позначки Марті Сальвадора Рохера, однак цього виявилось замало, аби врятувати свої ворота.

Після відпочинку гості кинулись відігруватись, бомбардуючи ворота Леванте (15 ударів проти 1). Зрештою вже у доданий час Серхі Гвардіола ефектним ударом у дев'ятку врятував для Райо Вальєкано нічию.

Мальорка на виїзді зустрічалась з Атлетіком. Загалом, перша половина зустрічі була не надто багатою на події – жодного небезпечного моменту за увесь тайм. Команди завдали лише один удар у площину воріт, і пішли на перерву із нульовим рахунком.

У другому таймі гольова засуха тривала до 68-ї хвилини, коли Вівіан головою замкнув подачу зі штрафного, яку виконував Муньяїн. На 74-й баски закріпили свою перевагу – відзначився Вільямс. До кінця матчу гравці Мальорки відчайдушно намагались відквитати хоча б один гол, але забити так і не змогли. Зрештою, фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу Атлетіка – 2:0.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ