УКР РУС

Рангнік шокований регресом Манчестер Юнайтед – майбутнє тренера під серйозним питанням

9 січня 2022 Читать на русском

Наставник "червоних дияволів" не уявляв весь масштаб проблем у таборі манкуніанців.

Ральф Рангнік не очікував, що його перші місяці в Манчестер Юнайтед будуть настільки складними. Наразі манкуніанці посідають тільки 7 місце в АПЛ, а тренер вже розуміє, що фінішувати в топ-4 буде дуже непросто, адже команда лише регресує.

Рангнік втратив авторитет у Манчестер Юнайтед – 11 гравців хочуть піти, команда обрала нового тренера

На думку тренера, все складається значно важче, ніж він міг навіть уявити. Гравці Манчестер Юнайтед (тут мова йде, передусім, про Кріштіану Роналду і Бруну Фернандеша) не надто підходять під схему гри Рангніка – особливо складно доводиться захисникам. У 63-річного німця є серйозні претензії і до фізичної форми гравців – Ральф не думав, що справи настільки кепські, зазначає Daily Mail.

Зауважимо, раніше в таборі Манчестер Юнайтед виникали непорозуміння навіть між футболістами – зокрема, Кріштіану Роналду та Харрі Магуайром. Англійські ЗМІ повідомляли, що гравці розчарувалися методами роботи Рагнгіка, який очолив команду до завершення сезону після відставки Уле Гуннара Сульшера. У наступному сезоні німець повинен залишитися в структурі клубу в статусі консультанта, але тепер навіть така роль Рангніка опинилася під серйозним питанням.

Найближчий матч МЮ зіграє проти Астон Вілли у рамках 1/32 фіналу Кубка Англії. Зустріч пройде 10 січня, початок о 21:55 за Києвом.

Топ-10 безробітних тренерів – Зідан, чемпіони світу та український слід