УКР РУС

Рамос: Невипадково саме Реал є рекордсменом за кількістю перемог у Лізі чемпіонів

25 лютого 2020 Читать на русском

Захисник Реала Серхіо Рамос поділився очікуваннями від протистояння з Манчестер Сіті в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

"Ліга чемпіонів – це особливе змагання для Реала. Як тільки починає грати гімн Ліги чемпіонів – це додаткова мотивація для нас і для всіх вболівальників Мадрида. Невипадково саме Реал є рекордсменом за кількістю перемог у Лізі чемпіонів.

Реал – Манчестер Сіті: Зідан пояснив, як налаштовував своїх підопічних на матч Ліги чемпіонів

Футбол – це завжди про результат. Команда не змінилася, але ми програли в останньому матчі, коли грали добре. Зараз настав момент істини в Лізі чемпіонів, також наближається Ель Класіко, тому це ідеальний час зробити заяву про наміри. Немає часу жаліти себе.

Те, що Реал створює мало нагод – неправда. Все, чого нам бракувало в матчі проти Леванте – реалізація. Не слід обговорювати брак голів, попереду тривалий шлях. Команда робить багато справ правильно. Гвардіола є фантастичним тренером, але ми вмотивовані в Лізі чемпіонів незалежно від того, проти кого граємо", – наводить слова Рамоса офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, поєдинок Реал – Манчестер Сіті відбудеться завтра, 26 лютого, початок о 22:00.

Леванте здобув перемогу над Реалом: "бланкос" втрачають лідерство і стають андердогами Класіко, сирий Азар і герой Айтор