УКР РУС

Рафаїлов: Скрипник зовсім трохи дорожчий за Вернидуба

28 листопада 2019 Читать на русском

Генеральний директор луганської Зорі Сергій Рафаїлов розповів про прихід на тренерський місток нового наставника команди Віктора Скрипника.

"Запросити Скрипника – моя ідея. Умови його запрошення були складні. Наприклад, йому не потрібні були футболісти, які зараз в Зорі. Їх сумарна зарплата тисяч 40–50 доларів тепер висить на клубі.

Ми ніколи не були фарм-клубом Шахтаря, – Рафаїлов про стосунки з "гірниками"

Але Скрипник не дорожчий за Вернидуба. Хіба зовсім трошки. Оскільки він по духу німець, то сплачуються всі податки на його зарплату, всі гроші перераховуються в німецький банк. А зарплата така ж. Я відразу сказав, що Вернидуб отримує стільки, ви будете отримувати стільки ж. Так, там прописані преміальні за вихід у груповий етап, більші, ніж у Вернидуба.

Рафаїлов озвучив вартість фінансового стимулу проти клубів УПЛ

Президенту важко далася зміна тренера. Але я сказав, що гірше не буде. Не впевнений, що краще, але гірше точно не буде. Я переконав", – сказав Рафаїлов в ефірі програми ТаТоТаке.

Нагадаємо, 49-річний Скрипник влітку замінив у Зорі Юрія Вернидуба, який покинув команду по завершенні сезону 2018/19. Контракт з екс-наставником Вердера та Риги розрахований на 3 роки.

Терикони, культ Леніна та тупий ОМОН: куди потрапив Юрій Вернидуб