УКР РУС

Рафаїлов: Кажуть, що з наступного сезону УАФ передає всі права на трансляцію в УПЛ, все це робиться під "Шахтар ТВ"

11 червня 2019 Читать на русском

Генеральний директор Зорі Сергій Рафаїлов розповів про долю телевізійних прав на матчі УПЛ на наступний сезон.

"Завтра відбудеться нарада клубів учасників УПЛ, і одним з пунктів порядку буде вже горезвісне і легендарне питання про єдиний телевізійний пул. Цікаво, президент Прем'єр-ліги піде у відставку?

У своїй тронній промові він говорив, що піде у відставку, якщо цей самий пул не буде створений. Або у нас, як завжди, пацан сказав, пацан зробив, а якщо не зробив, то знову сказав.

Грімм назвав основну причину низької відвідуваності матчів УПЛ

Що вони задумали? Кажуть, що з наступного сезону УАФ передає всі права на трансляцію УПЛ. Ось я думаю, як можна передати комусь те, що тобі не належить. Є такий закон "Про захист інтелектуальної власності", правда в Україні він дещо розмитий, але хороші юристи зможуть в цьому розібратися.

І що цікаво, все це робиться під "Шахтар ТВ". А платити вони не хочуть. Денисов каже, що не вигідно показувати футбол, якщо його послухати, то завтра клубам треба буде доплачувати йому за трансляції матчів.

Грімм: З керівництвом Шахтаря мені легше спілкуватись – вони володіють англійською, на відміну від інших клубів УПЛ

Я вважаю, що невигідно – не показуйте. І ще ніхто з цих діячів мені не відповів на питання: чому в Польщі, Угорщині, Швеції та навіть на Кіпрі ці самі права в рази дорожчі", – написав Рафаїлов на своїй сторінці у Фейсбук.