УКР РУС

Пятов може покинути Шахтар – дружина голкіпера збірної України наполягає на продовженні кар'єри де завгодно

12 травня 2022 Читать на русском

Юлія Пятова, дружина воротаря "гірників" Андрія Пятова, розповіла про перспективи продовження кар'єри чоловіка.

"Завершити кар’єру – ні. Я бачу, що він готовий грати. Андрій каже: "У мене є порох у порохівницях, я готовий працювати". До цього часу ми знову залишилися без дому, звичайно, потрібно працювати. Він готовий, має сили. Можливо, це ще більше мотивує і дає енергію, що рано розслаблятися.

Клуби УПЛ мають два варіанти проведення наступного чемпіонату України – відома дата голосування

Щодо Шахтаря, це залежатиме лише від самого клубу. Чи потрібний Андрій "гірникам". Взагалі незрозуміло, що відбуватиметься з футболом, ніхто не знає. Нема відповіді, де відбудеться чемпіонат, чи буде він. Якщо клуб оголосить, що не гратиме, то я проситиму чоловіка шукати команду де завгодно. Мені треба дітей у школу влаштовувати, старшу в університет, іншого у садок. Нам треба працювати, я не працюю, але я готова це робити.

Хотілося б залишитись у Шахтарі. Ми вже близькі сім’ями футболістів, кілька років разом і пережили моменти, які хочеться зберегти та не втрачати один одного. Боляче буде кидати. Шахтар – це наше життя, велика частина нашого життя", – сказала Юлія у програмі "Денисов Time".

Нагадаємо, 37-річний воротар виступає за Шахтар з 2007 року. Разом з командою він 10 разів став чемпіоном України, 8 разів виграв Кубок країни і 7 разів – Суперкубок, а також завоював Кубок УЄФА.

Росія напала на Україну: Петраков зі сльозами на очах, сенсаційний варіант розв'язки з єврокубковою путівкою (LIVE)