УКР РУС

Пушіч озвучив головну проблему Шахтаря перед матчем Ліги Європи – у Марселя перевага, але все небезнадійно

12 лютого 13:34 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

Головний тренер "гірників" Маріно Пушіч поділився очікуваннями від матчу з Марселем у боротьбі за вихід в 1/8 фіналу Ліги Європи.

"Ми поїдемо в Гамбург безпосередньо зі зборів. Це, звісно, один з недоліків для команд – не мати офіційних поєдинків. Офіційні ігри дають можливість набрати ритм до початку євроматчів.

Шахтар похизувався оновленим дизайном клубного автобуса

Безперечно, це недолік, але не треба шукати виправдання, тому що мені це не подобається. Це виклик, і через цей виклик ми маємо працювати, аби зробити все, щоб повернути це на нашу користь: завдяки готовності, завдяки свіжості, завдяки бажанню, а також завдяки прагненню грати на найвищому рівні перед повним стадіоном. Отже, це великий і цікавий виклик для нас.

Щодо Марселя... Коли команда змінює тренера під час чемпіонату, а це вже третій наставник від початку сезону, то вона спершу в певному хаосі, допоки все не налагодиться. Вони вже на шляху до цього, адже виграли більшість поєдинків. Я помітив, що вони також змінили стиль гри, тож це все цікаві моменти, які ми маємо добре проаналізувати та знайти можливість їх обійти.

У них дуже хороші індивідуальні футболісти, адже це Марсель, зрештою, вони багато вкладають у цю команду. Це вимогливий суперник за певних обставин, особливо коли ти граєш на виїзді, в Марселі. Можу сказати, що це специфічні обставини, я знаю це з досвіду, але ми також добре виглядаємо. Це буде дуже цікава гра", – цитує Пушіча офіційний сайт "гірників".

Нагадаємо, перший матч за вихід в 1/8 фіналу Ліги Європи проти Марселя Шахтар проведе вже у четвер, 15 лютого. Поєдинок відбудеться у Гамбурзі і стартує о 19:45. Матч-відповідь за тиждень, 22 лютого.

Марсель продовжив безвиграшну серію до п'яти матчів, не зумівши переграти аутсайдера – попереду дуель з Шахтарем