УКР РУС

ПСЖ введе спортивного психолога у тренерський штаб – ідея народилась після вильоту від Реала

25 липня 2022 Читать на русском

Новий тренерський штаб і менеджери ПСЖ проводять революційні зміни у спортивній підготовці зіркових команд

Регулярні поразки у вирішальних матчах Ліги чемпіонів народили в таборі ПСЖ радикальну ідею щодо змін у тренерському штабі. За з інформацією L'Equipe, паризька команда може додати до нього спортивного психолога.

Новий тренер ПСЖ визначився з долею Наваса – костариканець розчарований

Журналісти Marca стверджують, що цей варіант вже розглядався після болісного вильоту від Реала у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Тепер до цієї ідеї повертаються. Спортдир Луїс Кампос і головний тренер – Крістоф Гальтьє – внесли серйозні зміни у медичному штабі й знову підняли питання впроваження посади психолога.

Цілком ймовірно, що цей варіант реалізується таким чином, що професіонал із спортивної психології щоденно працюватиме з командою. Він буде проводити психологічне спостереження й налагоджувати командний дух, щоб допомогти у футбольному аспекті. Поки що такого спеціаліста у таборі парижан немає, але розглядається питання щодо його підписання.

Це не єдина зміна в медичному аспекті, яку розглядають в офісах ПСЖ. Французькі журналісти також повідомляють, що у клубі впроваджується посада дієтолога для першої команди.

Перемовини ПСЖ щодо трансферу лідера Інтера зайшли у глухий кут – "нерадзуррі" вимагають занадто багато грошей