УКР РУС

ПСЖ знищив Діжон, Монако не впорався з Реймсом, Тулуза вдома програла Ренну: Ліга 1, субота

29 лютого 2020 Читать на русском

Суботня програма чемпіонату Франції складалася з шести поєдинків, серед яких і матч ПСЖ.

Ліга 1, 27 тур

ПСЖ – Діжон – 4:0

Голи: Сарабія, 3, Мбаппе, 74, 90+1, Ікарді, 76,

Ам'єн – Метц – 0:1

Гол: Булайя, 26

Брест – Анже – 0:1

Гол: Бахокен, 43

Монако – Реймс – 1:1

Голи: Бен-Єддер, 31 (пен.) – Камара, 58

Монпельє – Страсбур – 3:0

Голи: Саваньє, 57, 65, Лаборде, 62

Тулуза – Ренн – 0:2

Голи: Буріго, 3, Мауасса, 83

У першій грі дня чинні чемпіони відкрили рахунок вже на 3-й хвилині. Сарабія підставив ногу під незграбний удар Маркіньйоса з меж карного майданчика. ПСЖ продовжував домінувати на полі, однак підопічні Тухеля вкрай легковажно ставилися до своїх моментів.

Неймар бойкотував тренування ПСЖ – чергові вибрики скандального бразильця

Глядачам довелося чекати завіси зустрічі, щоб побачити більше голів. Мбаппе легко реалізував вихід сам на сам з голкіпером, а через дві хвилини допоміг Ікарді. Аргентинець замінив Кавані і відразу показав конкуренту, як потрібно використовувати гольові нагоди. У компенсований час той-таки Мбаппе оформив 4:0. ПСЖ збільшив свій відрив від Марселя до 13 очок, а Діжону доведеться продовжити боротьбу за виживання.

Анже і Метц здобули схожі гостьові перемоги над Брестом і Ам'єном відповідно – вистачило одного гола у першому таймі. Монако мав перевагу завдяки точному удару Бен-Єддера з пенальті, однак Реймс відігрався зусиллями Камара. Підопічні Роберта Морено другий тур поспіль розписують нічию 1:1.

Монпельє за вісім хвилин зробив посміховисько з оборони Страсбура, а Ренн на класі здолав Тулузу. Команда Деніса Занко практично гарантувала собі пониження в класі на наступний сезон – відставання від рятівного місця складає 14 очок.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ФРАНЦІЇ