УКР РУС

ПСЖ веде трьох суперзірок на заміну Мбаппе – Почеттіно і Леонардо мають різні пріоритети

12 квітня 2021 Читать на русском

Керівництво французького Парі Сен-Жермен щосили готується до ймовірного відходу основного нападника Кіліана Мбаппе. До шорт-листа гранда потрапило тріо визначних бомбардирів.

ПСЖ роздумує над підписанням Мессі, Кейна або Салаха, повідомляє AS із посиланням на Telefoot.

Кейн вимагатиме трансфер у разі провального завершення сезону – є два топ-претенденти і "жадібна" проблема

Парижани ведуть перемовини про підписання нового контракту з Мбаппе. Проте, згоди форварда досі не отримали. Сам Мбаппе хотів би зробити кар'єрний вибір уже за підсумками сезону 2020/21. Нинішній контракт чемпіона світу з ПСЖ чинний до літа 2022-го, тож літнє трансферне вікно – остання можливість продати Мбаппе за солідні відступні.

Футбол смакує краще з Pepsi та Lay's! Дивися топові матчі Ліги чемпіонів та вболівай за своїх фаворитів із футбольним боксом від Pepsi та Lay’s – смачні чипси в поєднанні з освіжаючим напоєм ідеально підійдуть для гучної компанії.

На заміну норовливому нападнику ПСЖ розглядає кілька варіантів підсилення. Спортивний директор "червоно-синіх" Леонардо Араужо марить підписанням Ліонеля Мессі, натомість Маурісіо Почеттіно воліє бачити в команді свого старого знайомого – лідера Тоттенхема Харрі Кейна. Третій варіант – вінгер Ліверпуля Мохамед Салах.

ПСЖ був суперклубом задовго до ери шейхів – фанати саботують Неймара і Мбаппе та назвали легендою скромного ремісника