УКР РУС

ПСЖ розгромив аутсайдера завдяки дублю Мбаппе, Страсбур без Соболя переграв Ніццу і відірвався від зони вильоту

13 травня 2023 Читать на русском

В суботу відбулися чергові матчі 35-го туру чемпіонату Франції. Результати – в цій новині на "Футбол 24".

Ліга 1, чемпіонат Франції, 25 тур

Страсбур – Ніцца – 2:0

Голи: Діалло, 1, 59 (пен)

ПСЖ – Аяччо – 5:0

Голи: Руїс, 22, Хакімі, 33, Мбаппе, 47, 54, Юссуф, 73 (аг)

Вилучення: Хакімі (ПСЖ), Мангані (Аяччо)

Едуард Соболь не зміг взяти участь в матчі проти Ніцци через травму, яку отримав в минулому турі. Але й без українця у складі Страсбур зумів переграти "орлят". В другому матчі поспіль перемогу своїй команді приносить нападник Хабіб Діалло. Втретє в цьому сезоні форвард ельзасців забиває на перших хвилинах зустрічі. Три здобуті очки дозволили Старсбуру покращити своє турнірне становище. Від зони вильоту команда Антонетті відірвалась на шість очок. Ніцца залишилась на 8 сходинці з 51 балом.

ПСЖ може позбутися зіркового захисника – вважається, що він негативно впливає на Мбаппе

Головною подією для ПСЖ стало повернення до основи Лео Мессі, який розгнівав своєю поїздкою до Саудівської Аравії катарських власників. Кожен дотик до м'яча аргентинця супроводжувався свистом з трибун. Однак, це не завадило парижанам контролювати гру. Аяччо зміг тільки одного разу завдати удару по воротах Доннарумми. Руїс та Хакімі в першому таймі зробили рахунок комфортним для своєї команди.

По перерві ПСЖ продовжив тиснути на суперника. Кілька хвилин знадобилось, щоб відзначитися у матчі Кіліану Мбаппе. У підсумку француз оформив дубль. Ближче до завершення матчу на полі виникла сутичка. Ашраф Хакімі та Тома Мангані побачили перед собою червоні картки. Для марокканського захисника це вилучення стало другим в трьох матчах. Фінальний свисток зафіксував перемогу парижан.

ПСЖ відірвався у турнірній таблиці від Ланса на шість очок, а Аяччо офіційно оформив свій виліт в Лігу 2.

Make Toulouse Great Again: суперпрограма для трансферів, перша жінка-скаут – як американці змінили Тулузу