УКР РУС

"ПСЖ готовий до зустрічі з Баварією": Дракслер назвав причину впевненості перед протистоянням з мюнхенцями

30 березня 2021 Читать на русском

Півзахисник ПСЖ Юліан Дракслер поділився очікуваннями від протистояння у рамках 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти Баварії.

"Непросте жеребкування, тому що Баварія – одна з найкращих команд світу. У минулому році вони обіграли нас у фіналі Ліги чемпіонів. Але у нас теж відмінна команда з прекрасним підбором гравців. Думаю, протистояння буде дуже напруженим. Важливе значення матимуть деталі, вони зроблять різницю. Я відчуваю, що команда готова грати з цим суперником. Ми віддамо всі сили.

Неймар нарешті визначився зі своїм майбутнім – бразильцеві пообіцяли багато грошей

Попереднє протистояння з Барселоною? "Блаугранас" – відмінна команда. Ми обіграли їх вдома з рахунком 4:1. Це був вражаючий матч. Те, що ми вибили таку команду, додало нам впевненості. Я відчуваю, що ми готові до ігор з Баварією. У цьому сезоні ще належить провести багато матчів. Ми поборемося за всі трофеї і будемо готові до кожного матчу і фізично, і психологічно", – поділився Дракслер у коментарі офіційному сайту ПСЖ.

Додамо, що ПСЖ зустрінеться з Баварією в рамках першого поєдинку 1/4 фіналу Ліги чемпіонів вже 7 квітня, а матч-відповідь відбудеться 13 квітня.

Трансфер Неймара, запрошення Почеттіно та конфлікт з Мессі – легенда Барселони розкриває скандальні секрети