УКР РУС

ПСЖ – Борусія Д: прогноз на матч плей-офф Ліги чемпіонів

10 березня 2020 Читать на русском

Парі Сен-Жермен приймає дортмундську Борусію в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів 2019/20. Який прогноз на гру Борусія Д – ПСЖ, підкаже "Футбол 24".

Матч ПСЖ – Борусія Д відбудеться 11 березня в Парижі на порожньому Парк де Пренс. Початок гри о 22:00. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Коронавірус атакує: усі можливі сценарії футбольного сезону – від зміщення календаря до повного колапсу

ПСЖ – Борусія Д, прогноз букмекерів на гру Ліги чемпіонів:

У другому поєдинку двоматчевого протистояння фаворитом виступає ПСЖ. Фахівці Bwin перемогу французів оцінюють коефіцієнтом 1.78. На думку букмекерів, Борусія не впорається з зірками Парижа – на виграш німецької команди можна поставити за 3.9. Нічия – 4.4.

Авторитетна контора William Hill солідарна з колегами, але відводить Дортмунду ще менші шанси. Гостьовий успіх "джмелів" презентований коефіцієнтом 4.2, а ймовірна перемога господарів котується низькими 1.7. Тоді як нічия – 4.4.

Борусія виграла перший матч завдяки дублю Холанда, але пропустила на власному полі необов'язковий гол, який суттєво погіршив перспективи виходу в 1/4 фіналу ЛЧ. "Джмелі" все одно вважаються фаворитом на підсумкову перемогу в протистоянні (1.8 проти 1.9 за коефіцієнтами), але ускладнили собі життя.

Обидві команди грають у яскравий відкритий футбол, тому паризький матч очікується дуже результативним. На стандартний тотал більше (2,5) пропонують поставити з мізерним коефіцієнтом 1.36, а на відповідний тотал менше – за 3.

Борусія Д – ПСЖ: тактична перемога Фавра, Неймар і Мбаппе залишають Париж у грі, а Холанд б'є рекорди