УКР РУС

ПСЖ – Манчестер Юнайтед: Тухель знайшов рецепт перемоги над "червоними дияволами"

19 жовтня 2020 Читать на русском

Головний тренер ПСЖ Томас Тухель поділився очікуваннями від матчу 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти Манчестер Юнайтед.

"Погба залишається ключовим гравцем, який за своїм талантом є одним із найкращих півзахисників у світі. Зрозуміло, що ми повинні зупинити його, як і Бруно Фернандеша, який робить багато асистів.

ПСЖ – Манчестер Юнайтед: дві зірки манкуніанців не полетіли в Париж на матч Ліги чемпіонів

Погба і Фернандеш – ключові гравці центра поля. З Неманьєю Матічем вони дуже сильні. Манчестер Юнайтед грає із супершвидкими нападниками, і для мене це одна з найсильніших команд Європи в атакувальних переходах.

Потрібно буде зупинити їх перед початком контратаки. Ми хочемо взяти м'яч, показати свій стиль і нав'язати його, але нам потрібно грати із хорошою структурою, щоб демонструвати якісний контрпресинг і запобігати контратакам суперника, тим більше, що вони також ефективні на стандартах. Це ключові моменти, при яких потрібно буде добре захищатися", – наводить слова Сульшера Goal.

Нагадаємо, матч ПСЖ – Манчестер Юнайтед відбудеться 20 жовтня, початок гри о 22:00.

Ібра – король без корони, обережний оптимізм Динамо і Шахтаря, стражденний Ліверпуль, парадокси Моурінью – огляд вікенду