УКР РУС

ПСЖ – Манчестер Сіті: Гвардіола розкрив секрет успіху "містян" у другому таймі – долучився Зінченко

29 квітня 2021 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола поділився враженнями від першого півфіналу Ліги чемпіонів проти ПСЖ.

"Ми чудово почали гру, але, пропустивши, відчули тиск. Для багатьох гравців це був перший півфінал ЛЧ, тому хлопці хотіли зіграти якнайкраще. Останні 10 хвилин першого тайму були непоганими, а після перерви ми були блискучими у всіх аспектах. Ми забили два голи на виїзді. Через 6 днів нас чекає важка робота.

ПСЖ – Манчестер Сіті – 1:2 – відео голів та огляд матчу

Іноді потрібно трохи розслабитися і бути собою. Те, що було в першому таймі, нормально: не хочеться втрачати м'яч, це сковує. Але потім ми змінили трохи наш пресинг, стали агресивнішими. Звичайно, нелегко грати проти Мбаппе, Неймара, Ді Марії.

Ми двічі забили і могли забити ще більше. Я задоволений грою, але позаду лише половина шляху. Далі на нас чекають ще 90 хвилин. ПСЖ – хороша команда, тому статися може, що завгодно. Проти Борусії Дортмунд ми пропустили, а потім відігралися. Сьогодні – теж. У другому таймі ми вже були собою. Нам вдається демонструвати свою гру, а по-іншому не виходить", – зазначив Гвардіола у коментарі BT Sport.

Зазначимо, що Манчестер Сіті здійснив камбек у першому півфіналі Ліги чемпіонів, обігравши ПСЖ на виїзді (2:1), а до одного з голів був причетний Зінченко. Матч-відповідь запланований на 4 травня, початок о 22:00.

ПСЖ – Ман Сіті: Зінченко як помилка і геніальний хід Гвардіоли – диво-камбек з диким вилученням у матчі 1/2 ЛЧ