УКР РУС

ПСЖ – Башакшехір: матч Ліги чемпіонів скандально призупинений – турки відмовляються продовжувати гру

8 грудня 2020 Читать на русском

Небачений прецедент стався у матчі найпрестижнішого євротурніру – футболісти обох команд покинули поле, звинувативши в расизмі четвертого арбітра.

Поєдинок 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів між ПСЖ та Істанбул Башакшехір несподівано перервався в середині першого тайму.

Мукоко став наймолодшим гравцем в історії Ліги чемпіонів

Румунський рефері Овідіу Хацеган показав червону картку асистенту головного тренера турків П'єру Вебо. Як виявилось згодом, резервний арбітр Себастьян Колтеску назвав Вебо "чорним". Почалась перепалка, після якої П'єр і побачив перед собою червоне світло.

До резервного арбітра підбіг також нападник турків Демба Ба і бурхливо висловив своє невдоволення, після чого також отримав червону картку. Головний тренер Істанбул Башакшехір Окан Бурук, якого покарали "гірчичником", вирішив забрати свою команду з поля і матч довелось зупинити. Футболістів намагався вмовити повернутися на поле делегат матчу, але переговори ні до чого не призвели. Подальша доля зустрічі невідома.

Нагадаємо, після 5-го туру ПСЖ посідає у турнірній таблиці групи Н другу сходинку, набравши 9 очок, Істанбул Башакшехір з 3-ма пунктами йде останнім.

Ліга чемпіонів: Брюгге без вилученого Соболя не зміг вирвати путівку в плей-офф, Зеніт Ракицького безславно вилетів