УКР РУС

ПСЖ – Барселона: ультрас парижан обіцяють пекло для каталонців – гості мають брутальну відповідь

8 квітня 13:38 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Перший матч чвертьфіналу ЛЧ між ПСЖ та Барселоною обіцяє бути дуже гарячим.

Об'єднання ультрас парижан опублікувало заяву, в якій закликає усіх однодумців прийти і морально знищити каталонських гостей.

ПСЖ – Барселона: французи влаштували провокацію після жеребкування ЛЧ – вся Іспанія піднялася і жорстко відповіла

"У середу наша команда зустрінеться з Барселоною. Для нас ця гра розпочалася з фінальним свистком проти Клермона. Наша роль буде ключовою, і ми вимагаємо тотальної та колективної мобілізації від усіх. Давайте об'єднаємось, щоб просувати нашу гру. Прийдімо на стадіон раніше, одягнемо червоно-синю футболку. Давайте змусимо суперників тремтіти, щойно вони вийдуть на поле для розминки. Барселона, якій так часто віддають перевагу судді, має почуватися на максимально ворожій території.

Наш обов'язок – зробити Парк де Пренс грізною фортецею для суперника та рішучістю нашої команди зробити його неприступним. Ця команда, чий бойовий і вірний менталітет нам подобається, має відчувати, що на її боці цілий народ. Давайте запалимо наш легендарний Парк де Пренс, давайте будемо невтомними. Наша єдина мета – перемога, і для цього зіграймо свою роль у повній мірі. Разом ми непереможні", – йдеться у заяві.

Фанати Барселони також приїдуть у Париж не з порожніми руками. Вони надрукували купу листівок з приниженнями: "Клуб лайна для фанатів лайна. ПСЖ с*ки".

"Він був монстром і потиснув мені руку": як ПСЖ, здолавши Динамо, сенсаційно вибив Кройфа та його Барсу з Ліги чемпіонів