УКР РУС

ПСЖ – Барселона: Луїс Енріке виділив головну перевагу Хаві в 1/4 ЛЧ

17 березня 07:30 Читать на русском
Автор: Юрій Яковлев

Головний тренер ПСЖ Луїс Енріке прокоментував результати жеребкування 1/4 Ліги чемпіонів. Його команді доведеться зіграти з Барселоною.

Як відомо, свого часу Луїс Енріке тренував Барселону. Саме під його керівництвом "синьо-гранатові" у сезоні 2016/17 оформили вражаючий камбек проти ПСЖ – 0:4 на виїзді, 6:1 на Камп Ноу. Іспанський наставник з нетерпінням чекає на протистояння з колишнім клубом.

"Який сором": Манчестер Сіті обурений результатами жеребкування ЛЧ – Реал випав третій сезон поспіль

"Я дуже щасливий повернутися додому. Барселона і ПСЖ неодноразово зустрічались між собою. Барселона – це місто, де я провів велику частину своєї спортивної кар'єри. Це місто, де мені добре. Це хороші новини.

Ми знали, що ПСЖ дістанеться складний суперник. Частина сітки, де ми з Барсою, Атлетіко та Борусією Дортмунд – чудова. Всі команди мають шанс потрапити до фіналу. Але фаворити Ліги чемпіонів перебувають в іншій частині сітки. Буде цікаво.

Я пам'ятаю ті 0:4 і 6:1. Пишаюся, що був частиною тієї історії. Проти Хаві буде нелегко. Йому допоможе те, що він знає, який я тренер, бо грав під моїм керівництвом. А от який він тренер – я не знаю. Попри це, нагадаю, що ПСЖ ніколи не вигравав Лігу чемпіонів. Тому це буде нашою метою. Я не знаю, чи знайдеться клуб з більшими амбіціями, ніж у нас", – цитує Луїса Енріке Marca.

Поєдинок ПСЖ – Барселона відбудеться 10 квітня у Парижі. Матч-відповідь буде зіграний 16 квітня.

Результати жеребкування 1/4 та 1/2 фіналу Ліги чемпіонів: складний шлях Зінченка, шок для Луніна – Мбаппе в Іспанії