УКР РУС

"Просто не розумію цього": Клопп незадоволений публікаціями про погану форму Манчестер Юнайтед

15 грудня 2023 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп висловився щодо протистояння з Манчестер Юнайтед у 17 турі чемпіонату Англії.

"Мені ніколи не подобається, коли заголовки про Манчестер Юнайтед не дуже хороші перед грою, тому що саме тоді вони можуть все виправити.

Повернення Холанда до складу Манчестер Сіті відкладається – Гвардіола розкрив нові подробиці

Я не стежу за ними настільки уважно, щоб знати, в чому там проблема. Але я бачив, що Ерік Тен Хаг став тренером місяця, я бачив, що вони були у формі минулого місяця. Як все може бути погано? Я просто не розумію цього.

Перемога 7:0 (в березні 2023 року) була дивовижним результатом, який трапляється лише раз у житті. Якщо це комусь і допоможе в наступній грі, то команді, яка програла 7:0, а не команді, яка виграла.

Якщо ми просто зіграємо матч проти історичного суперника на Енфілді, це саме по собі зробить гру особливою, і це те, що я хочу бачити – особливу гру", – цитує Клоппа BBC.

Нагадаємо, що Ліверпуль зіграє проти Манчестер Юнайтед у неділю, 17 грудня. Наразі мерсисайдці лідирують у турнірній таблиці АПЛ з 37 балами. Манчестер Юнайтед перебуває на шостому місці з 27 пунктами.

"Рівень Роберто Карлоса". Миколенко порвав всіх критиків – причина прогресу, тонни вибачень, меми з конкурентами Мудрика