УКР РУС

"Про такий матч мріє кожен тренер": Йовічевіч – про побиття Металіста 1925, перегони з СК Дніпро-1 і Фейєнорд

6 березня 2023 Читать на русском

Наставник Шахтаря Ігор Йовічевіч поділився емоціями після розгрому харків'ян (7:0).

"Ми рухаємося з філософією від матчу до матчу. Навіть не думали про Фейєнорд, виходили лише з думками перемогти, щоб зменшити відставання від СК Дніпро-1. Розуміли важливість цього поєдинку для отримання першого місця, яке ми вже не хочемо віддавати.

"Головне, щоб перемога не запаморочувала розум": Трубін знайшов негатив у розгромі Металіста 1925

Немає маленьких перемог, а ставлення, налаштованість і мотивація – це все помножилося на нашу якість і вилилося в результат. Були гарні комбінації, розіграші та голи. Цей матч вийшов таким, про який мріє кожен тренер. Узяли важливі три очки і тільки тепер будемо думати про Фейєнорд.

З погляду психології для нас було важливо швидко вийти вперед. Одразу вдалось забити декілька голів. Повторюсь: можу лише подякувати своїм хлопцям за ставлення і тактичний план. Ми серйозно готувалися до цього суперника і зіграли так, як він дозволив. Після матчу здається, що він видався легким, але ми мусили вигравати єдиноборства, дати динаміку. У суперника є дуже багато талановитих футболістів, і якщо просто спостерігати за ними, то вони можуть створити дуже багато проблем будь-кому.

Свого часу Олег Голодюк (тренер Металіста 1925, – прим.) грав під моїм керівництвом. Ми привіталися як до матчу, так і після нього. Я навіть обійняв його, бо він був важливим гравцем моєї команди в Карпатах. Зрозуміло, що він не може бути задоволеним результатом, але в майбутньому бажаю йому успіхів", – цитує Йовічевіча офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, вже у четвер, 9 березня, "гірники" у Варшаві прийматимуть Фейєнорд в 1/8 Ліги Європи.

Шахтар познущався з Металіста 1925 – 7 м'ячів, шедевр Ракицького і кумедний автогол