УКР РУС

"Примарні": дебют тріо Мессі-Неймар-Мбаппе – перша критика та низькі оцінки за аморфність проти Соболя і Ко

16 вересня 2021 Читать на русском

Нападники ПСЖ не виправдали очікувань у матчі першого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти Брюгге (1:1).

Від зіркового тріо чекали миттєвої магії. Та й суперник був належний. Брюгге – потенційно найслабший суперник у групі Ліги чемпіонів, тому сміливість Маурісіо Почеттіно цілком можна зрозуміти.

ПСЖ та Атлетіко стартували з нічиїх – асист Соболя і травма Мбаппе зіпсували свято Мессі та Неймара

Однак очікуваного результату здобути не вдалося, і вже після першої спільної появи у стартовому складі форвардам довелося почути на свою адресу чимало критики. Найменше дісталося Мбаппе. Кіліан на старті сезону тягне команду за собою, та й учора встиг відзначитися асистом, а потім покинув поле через травму. Його ж зірковим партнерам дісталося від французьких ЗМІ.

"Примарні", – саме з такою передовицею вийшла сьогодні L'Equipe, наголошуючи на непомітності зірок ПСЖ. Журналісти видання ось так описують гру Нея та Лео: "Не переконливі у атакувальній третині поля, мало залучені у пресинг. Не змогли порушити баланс у матчі проти Брюгге". Оцінки теж відповідні – бразилець отримав лише 4 бали, а в аргентинця на один більше.

Не йде гра? Із Żubrówka завжди йде гра! Міксуй коктейлі з легендарною Żubrówka та насолоджуйся матчами ЛЧ! Żubrówka – відкрий легенду! Для тих, хто хоче справжнього! Дізнатись більше про Żubrówka і коктейлі тут.

Експерти Le Parisien наголошують, що "коаліція Мессі-Неймар-Мбаппе поки не відповіла на всі запитання. Вперше граючи разом у нинішньому сезоні, вони не сяяли. Жоден із них не забив, та й мало створив у атаці. Зрештою, MNM досі залишається чудовим проектом".

Україна та Італія на межі прірви, Манчестерський фестиваль, непанацейні Мессі й Роналду – огляд 1-го туру Ліги чемпіонів