УКР РУС

Президент Салернітани: Якщо Ювентус хоче переграти матч, ми не заперечуємо

13 вересня 2022 Читать на русском

Президент Салернітани Даніло Єрволіно відповів на критику представників Ювентуса з приводу суддівської помилки у матчі шостого туру Серії А, яка не дозволила туринцям здобути перемогу (2:2).

"Що стосується помилки бригади арбітрів у матчі Ювентус – Салернітана, то я скажу так: якщо в Турині хочуть переграти матч, для нас це не є проблемою. Я не заперечуватиму проти перегравання", - наводить слова Ієрволіно Gazzetta dello Sport, посилаючись на неаполітанську радіостанцію Radio Kiss Kiss.

У Ювентуса відібрали очки – італійська асоціація суддів пояснила помилково скасований гол у матчі з Салернітаною

Нагадаємо, що на останніх секундах матчу Ювентус – Салернітана за рахунку 2:2 суддівська бригада після перегляду відеоповтору скасувала чистий гол Аркадіуша Міліка, вважаючи, що Леонардо Бонуччі перебував в офсайді в момент удару поляка по воротах. Пізніше виявилося, що Бонуччі не був у офсайді, оскільки гравець Салернітани Кандрева затримався на дальній ділянці поля біля лінії воріт. Однак Кандрева не потрапив на камери, призначені для роботи VAR.

Аталанта курйозно втратила лідерство в матчі Серії А проти екс-динамівця – Маліновський нарвався на швидкий гнів тренера