УКР РУС

Президент Колоса розповів про "війну" з родичами за Костишина

26 вересня 2020 Читать на русском

Президент Колоса Андрій Засуха прокоментував моменти, коли головний тренер команди Руслан Костишин хотів покинути клуб із Ковалівки.

"Був момент, коли Руслан Костишин, міг піти. 0:4 на виїзді проти Інгульця. Він зламався. Він приїхав прямо до мене додому. "Я буду звільнятися". А я кажу: "Ні, не будеш".

Шотландія обійшла Україну у таблиці коефіцієнтів УЄФА – поразки Колоса та Десни негативно позначились на рейтингах

Він мені щось доводив, умовляв. Але я відчував людину, не знаю, чому так. Мені так закортіло. Я не бачив нікого іншого на цій посаді. Я обрізав багато кого відразу. По-перше, я поставив крапку у цій ситуації вдома. Ніяких візьми, візьми. Навіть коли до батька, матері, дружині дзвонили чужі люди, просили переговорити – вони відмовлялися.

Про основні позиції, як гравці першої команди, тренерський штаб, взагалі ніхто розмов ніколи не веде. Коли Костишин прийшов з ідеєю звільнятися у нас був дуже складний період. Мені всі говорили вдома, що потрібно звільняти. Мовляв, він уже перегорів, він порожній, нічого немає, все валиться. А ми на 5-му місці і так впевнено опускалися вниз. Я сказав: "У вас буде команда, ось керуєте нею. А я розберуся".

Десь місяць вони важко це переживали, краще не ставало. Але я вперся. Тепер ми граємо в Лізі Європи, а Костишина всі люблять", – сказав Андрій Засуха у коментарі Youtube-каналу Бомбардир.

Нагадаємо, за підсумками минулого сезону Колос вийшов у кваліфікацію Ліги Європи. У 2-му кваліфікаційному раунді підопічні Руслана Костишина пройшли Аріс (2:1), але у наступному раунді вилетіли від Рієки (0:2).

Хорватські ЗМІ про виліт Колоса з ЛЄ: Селезньов нереальний, злочинні символи, мішок грошей і найнещасніший учень Юве