УКР РУС

Президент Десни запевнив, що клуб врегулює проблему з трансферним баном, та назвав варіанти підсилення команди

11 січня 2022 Читать на русском

Президент Десни Володимир Левін прокоментував інформацію про отримання трансферного бану через невиплату зарплати екс-гравцю команди Константіну Дімі.

"Ми не готові обговорювати рішення УЄФА. Воно вірне, ми готові це питання врегулювати із тією сумою, яка є насправді. Ми повинні виплатити людині зарплату. Він приїхав, але на футбольне поле не виходив, набрав вагу, з ним були великі проблеми. Але це ж ніхто не розглядатиме.

Десна отримала трансферний бан – у клубі підтвердили інформацію

Ми готові заплатити йому зарплату, яку маємо. Якщо футболіст не хоче врегулювати це питання, то не захоче. Тоді гратимемо тим складом, що є. Якщо з'явиться представник футболіста, то врегулюємо питання завтра.

Наша селекція досить підготовлена, тому ми підберемо ту групу футболістів, яка нам потрібна. Є на прикметі чимало гравців. У крайньому випадку, у нас буде група орендованих гравців, як завжди. У нас на ринку я не бачу проблем із підбором гравців. Тренер у нас лишається. Плани у нас такі самі – вихід у єврокубки. Є проблеми, не пов'язані з нами", – зазначив Левін у коментарі Футбол News.

Нагадаємо, Десна має заборгованість перед румунським гравцем у розмірі 407 600 доларів. Румун підписав зі "сіверянами" контракт у січні 2021 року терміном на 3,5 роки, але на полі провів лише хвилину. У липні 2021-го клуб припинив співпрацю з гравцем.

Шевченко під загрозою відставки, черговий гол Маліновського, сімейна казка в Порту і римський трилер – огляд вікенду