УКР РУС

Президент Десни відповів на звинувачення у тому, що клуб залишив напризволяще своїх гравців

19 березня 2022 Читать на русском

Президент чернігівського клубу Володимир Левін пояснив заяву голкіпера команди Ігоря Литовки, який звинуватив босів Десни у байдужості до проблем гравців.

"Після закінчення зборів вся команда мала повернутися до України, і практично у повному складі вона й повернулася. Є частина гравців, які з тих чи інших причин не захотіли повертатися додому, серед них і Ігор Литовка. Це їхній вибір та їхнє право.

Десна кинула команду напризволяще після початку війни: "Нам ясно сказали, що ніхто взагалі не дасть ніяких грошей"

Платити за проживання гравців, які залишилися за кордоном, ми не збиралися. Нам близька позиція тих, хто повернувся до України та намагається допомогти у війні з російським окупантом. Наприклад, головний тренер Десни Олександр Рябоконь перебуває у Києві. Женя Селін активно допомагає. Він сам родом із Новоайдара, до речі. Діма, наш лікар, волонтерить. І таких у нас багато.

Ігоря ми поважаємо, і розуміємо саме його історію, але у цій ситуації вважаємо, що рішення було правильним. Ми бачимо, як важко зараз нашому Чернігову. І ми маємо врятувати як наше місто, так і нашу Україну", – розповів Левін у коментарі Fanday.

Нагадаємо, що воротар Десни Ігор Литовка поскаржився на те, що клуб відмовився виплачувати хоч якісь гроші, через що довелось вилітати з Туреччини власним коштом.

Росія напала на Україну: екс-воротар Динамо показав паралелі між російськими і німецькими нацистами, біль зірок (LIVE)