УКР РУС

Представник Шахтаря: Будемо шкодувати про трансфер Мудрика в Челсі

18 січня 2023 Читать на русском

Карло Ніколіні, помічник Даріо Срни у Шахтарі, з ноткою суму висловився про перехід Михайла Мудрика в Челсі.

"Мудрик – дуже важливий футболіст, у нього хороші технічні та фізичні якості. Він професіонал, який живе футболом 24 години на добу. Свої якості він проявив у роботі та самовіддачі, навіть на рівні Ліги чемпіонів.

Мудрик гратиме в одній команді з катом Шахтаря – надійшло підтвердження від офіційних осіб

Михайло заслужив на цей шанс. Ми бажаємо йому всього найкращого. Раді, що він приєднається до одного з найбільших клубів світу, який виступає в одній з найкращих ліг. Шкодуватимемо про його втрату, оскільки сезон триває. Однак продовжимо наполегливо працювати, як це робили завжди.

Цього сезону у нас ніхто не вірив в ЛЧ, але ми натомість добре зіграли та вийшли у Лігу Європи з командою, якої у червні практично не існувало після відходу 15 бразильців. Це велика гордість для мене та усіх нас, адже це означає, що була виконана серйозна робота", – цитує Ніколіні Napoli Mazagine.

Нагадаємо, Михайло підписав довготривалий контракт зі "синіми". Шахтар заробив 70 мільйонів євро, ще 30 передбачені у вигляді бонусів. За Челсі 22-річний талант може дебютувати вже 21 січня у матчі АПЛ проти Ліверпуля.

Мудрик ледь не забрав усю увагу – Зінченко в збірній туру веде до чемпіонства, трабли Яремчука, розкішний Маліновський