УКР РУС

"Пора і мені з Безсоновим повертатися": Леоненко оцінив потенційний камбек Чигринського у Шахтар

1 серпня 2023 Читать на русском

Екс-форвард Динамо, а нині футбольний експерт Віктор Леоненко висловився щодо третього заходу Дмитра Чигринського у донецький клуб.

"Чи підсилить Чигринський нинішній Шахтар? Складно відповісти. Для Дмитра цей перехід плюс, а для команди – питання.

Шахтар знайшов сенсаційну заміну травмованому Бондарю в Європі

Ракицький, наприклад, дуже добре виглядає, хоча від нього мало чого очікували. Чигринський точно не завадить нашому чемпіонату, тим більше він хороший хлопець.

Може, ван Леувен імпровізує. Він із непотрібних футболістів зробив команду в Зорі, чому йому не повторити це в Шахтарі? Зараз в Україні такий рівень футболу, що і до 40 років можна грати, тож я не здивуюся, якщо Чигринський гратиме в основі. Каші він точно не зіпсує. Бачу, вже пора і мені з Безсоновим повертатися.

Чигринський точно сильніший за Бондаря. Найімовірніше, Дмитра і взяли на його місце. Я не здивуюся, якщо Чигринський витіснить з основи Бондаря і той після відновлення взагалі не потраплятиме до складу. Чигринський грає краще, ніж Бондар, досвіду в нього теж більше, а швидкість у захисті не особливо потрібна, головне – читати гру", – сказав Леоненко у коментарі FanDay.

Нагадаємо, напередодні ЗМІ заявили, що Срна провів переговори з Чигринським щодо повернення у Шахтар і отримав від екс-партнера згоду.

Чигринський не готовий повертатися в УПЛ – екс-захисник Барселони назвав пріоритетні чемпіонати